keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Seikkailu nro 6: Pariskunnasta kiinnostunut mies

Tämä tapahtui melkein vuosi sitten... Etsimme taas seuraa ilmoituksen avulla, ja viestien perusteella Antti vaikutti lupaavalta seuralta kolmen kimppaan. Antti kertoi, ettei vältellyt miehenkään kosketusta, ja se kiihotti Kallea. Oli myös sovittu, että miehet keskittyvät Hennan nautintoon, ja tilanteen mukaan voisi tehdä muutakin....

Teimme jotain poikkeuksellista, ja kutsuimme Antin kotiimme. Antti saapui viinipullon kanssa, ja kolmikko istui sohvalla viiniä maistellen, Henna miesten välissä. Tunnelma oli jännittynyt, ja kaikki odottivat jonkun tekevän aloitteen. Ensin juteltiin niitä näitä, mutta pian juttu siirtyi aikaisempiin kokemuksiin kimppajutuista. Antillakin niitä oli. Jutuista rohkaistuneena Antti siirsi kätensä Hennan reidelle, ja veti Hennan lähelleen ja suuteli naista. Henna huomasi olevansa jännityksestä kiihottunut, ja huomasi Kallen housujen pullottavan vieressään lupaavasti. Henna kurottautui suutelemaan Kallea, ja tunsi molempien miesten käsien hyväilyt reisien sisäpuolilla.


Sohva alkoi tuntua epämukavalta, joten Henna halusi ohjata miehet makuuhuoneeseen. Kalle oli kuitenkin eri mieltä. Ensin pitäisi riisua Henna. Niinpä Henna jäi sohvalle puoli-istuvaan asentoon, ja miehet riisuivat hitaasti yksitellen joka vaatekappaleen Hennan päältä. Sen jälkeen oli Hennan vuoro riisua molemmat miehet. Miesten housuista paljastui kaksi kattoa kohti sojottavaa seisokkia, joten Hennan piti hieman pyöritellä kieltään niiden ympärillä ennen makuuhuoneeseen siirtymistä.



Henna asettui sängylle selälleen ja miehet hänen molemmille puolilleen. Henna nautti tuntiessaan kahden miehen käsien liikkuvan pitkin hänen jännittynyttä vartaloaan. Molemmat kiusoittelivat tahallaan, vaikka Henna avasi hieman jalkojaan vihjeeksi, että kädet voisivat siirtyä myös hieman alemmas. Kalle alkoi suudella Hennaa ja samalla hyväillä terhakkaana nöpöttäviä nännejä, ja Antti alkoi liikkua pikkuhiljaa alemmas kielen kosketellessa toista rintaa, vatsaa, alavatsaa ja löysi lopulta lämpöisenä sykkivät häpyhuulet. Henna oli jo aivan kostea, kun Antti upotti kielensä Hennan häpyhuulten väliin klitorista etsien.

Kalle siirtyi lähemmäs Hennan kasvoja ja työnsi kovana seisovan kalunsa Hennan suuhun. Henna tunsi Antin kielen liikkeet samalla, kun Kallen kulli liikkui edestakaisin hänen suussaan. , että Henna sai orgasmin, joka nosti selän kaarelle. Hennan vielä toipuessa orgasmin aalloista silmät kiinni, Kalle siirtyi Hennan jalkojen väliin ja työntyi turpeana sykkivään pimppiin. Antti pysytteli mieluummin seuraamassa tilannetta, mutta hyväili hieman Kallen kiveksiä takaapäin. Henna voihki Kallen työntöjen tahdissa, eikä Kalle voinut enää pidätellä laukeamistaan.

Sekä Kalle että Henna makasivat sängyllä hengästyneinä, mutta Antin mielestä tilannen ei ollut vielä ohi. Niinpä hän siirtyi Hennan jalkojen väliin, ja upotti etusormen Hennan pimppiin. Pimppi tuntui olevan turvokissa ja märkä Kallen spermasta. Henna tunsi kiihottuvansa Antin sormien liikkeistä ja avasi jalkojaan hieman lisää. Antti käytti tilaisuuden hyväkseen ja siirtyi lähemmäs, ja alkoi nuolla klitorista voimakkain liikkein. Hennan pimppi oli vielä herkkänä edellisestä orgasmista, ja Antin kielen liikkeet saivat Hennan laukeamaan toisenkin kerran.

Antti itse ei tällä kertaa lauennut, mutta oli nautti kovasti tilanteesta. Kallekin oli odottanut hieman enemmän miehen kosketusta, mutta oli oikein tyytyväinen näinkin :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti